Mooren Machines BV
Mooren Machines BVOfficial Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

ONTDEK AL ONZE AANHANGWAGENS IN ROERMOND

Als full-service leverancier heeft Mooren Machines vijf verschillende productgroepen samengesteld, die volledig zijn afgestemd op de landbouw, tuin & park en industrie. Daaronder valt ook een compleet assortiment aanhangers. Voor de regio Roermond en omstreken zijn we zelfs uw HAPERT-dealer. Dit merk bouwt de sterkste aanhangwagens met een bruto laadvermogen tot 3.500 kg. En dankzij het veelzijdige assortiment kan HAPERT voor bijna elke transportbehoefte een passende aanhangwagen leveren. Kortom, alles op het gebied van aanhangers én trailers vindt u bij ons in Roermond! 

HAPERT AANHANGWAGEN KOPEN?

HAPERT aanhangwagens zijn er in allerlei soorten, maten en gewichten. Voor elk transportdoeleinde heeft het merk een speciale aanhangwagen serie samengesteld. Meer informatie over de verschillende series vindt u hieronder.

AZURE SERIE

Binnen de AZURE-serie vindt u diverse modellen bakwagens en plateauwagens. Deze open aanhangers zijn ideaal inzetbaar voor het vervoer van losse materialen en goederen.

DUURZAME BAKWAGENS

Een HAPERT bakwagen is leverbaar als enkelasser of tandemasser en met een maximaal bruto laadvermogen van 3.500 kg. 

ROBUUSTE PLATEAUWAGENS

Bij een plateauwagen kunnen de zijwanden neergeklapt worden, om een groter laadoppervlak te creëren. Uiteraard kunt u bij deze HAPERT plateau aanhanger zelf het aantal assen, de afmetingen, de materiaalsoort, het laadvermogen en laadvloerhoogte kiezen.

COBALT SERIE

De COBALT-serie bestaat uit verschillende soorten kippers voor het transport van los gestort materiaal.

KRACHTIGE KIPPERS

HAPERT kippers zijn leverbaar met enkelas, tandemas of tridemas. Deze krachtige aanhangwagen kan uitgevoerd worden met paraboolvering en een achterwaarts of driezijdig kippende laadbak. 

INDIGO SERIE

HAPERT’s INDIGO-serie is een verzameling van robuuste autoambulances, motortrailers, machinetransporters en multitransporters.

MULTIFUNCTIONELE TRANSPORTERS

De INDIGO Transporter is gemaakt voor het transport van auto’s, motoren, werktuigen, machines en andere voertuigen. Deze multifunctionele aanhangwagens beschikken over een niet-kantelbare of hydraulisch kantelbare laadvloer.

BASIC SERIE

Speciaal voor de semi-professional en de veeleisende consument heeft HAPERT de BASIC-serie samengesteld.

COMPACTE AANHANGERS

Zoekt u een kleine bakwagen, plateauwagen of bagagewagen? Ga dan voor een BASIC model. Elk model aanhanger is standaard rijk uitgerust en tegelijkertijd zeer scherp geprijsd.

AANBOD PAARDENTRAILERS VAN MOOREN MACHINES

Naast aanhangwagens van HAPERT, kunt u bij Mooren Machines ook terecht voor het kopen van een hoogwaardige paardentrailer. In onze showroom in Roermond hebben wij een ruime keuze aan paardentrailers van het toonaangevende merk Careliner. De verschillende modellen kunt u geheel naar wens uitbreiden met een reeks opties. Zo weet u zeker dat de paardentrailer perfect aansluit op uw wensen.