Mooren Machines BV
Mooren Machines BVOfficial Hapert Dealer

Lease

AANHANGWAGEN LEASEN

AANHANGER LEASEN BIJ MOOREN MACHINES

Wij bij Mooren Machines begrijpen dat een aanhangwagen kopen voor u een flinke investering is. Vandaar dat het bij ons ook mogelijk is om een aanhangwagen te kopen op afbetaling. U kunt bij ons al een aanhanger leasen voor €45,- per maand. Benieuwd naar wat uw maandprijs is? Stel uw aanhangwagen samen via de configurator op onze website en bereken uw lease maandprijs. De hoogte van het maandbedrag hangt af van de leasetermijn die u kiest. Dit kan een periode tussen de 24 maanden en 72 maanden zijn.

AANHANGWAGEN LEASEN IN LIMBURG

Mooren Machines in Roermond is dé aanhangwagen specialist van Limburg. Wij zijn Official-Dealer van het markt leidend merk HAPERT Aanhangwagens. De aanhangers van HAPERT staan bekend als de sterkste in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. Wij kunnen alle aanhangers van dit toonaangevende merk leveren, wij hebben zelfs een aantal modellen op voorraad staan. Dus komt u uit Roermond, Maasbracht, Sittard, Heerlen, Vlodrop, Maastricht, Kerkrade, Valkenburg of Geleen en bent u op zoek naar een aanhangwagen? Kom dan langs bij Mooren Machines in Roermond.

WAAROM EEN AANHANGWAGEN LEASEN?

Het leasen van een aanhanger heeft zo zijn voordelen, u betaald bijvoorbeeld een vast laag bedrag per maand, u kunt zelf de leasetermijn kiezen, u bent direct economisch eigenaar, u kunt uw oude aanhangwagen inruilen of een bedrag aanbetalen en u houdt financiële ruimte over voor overige investeringen. Bent u nu wel overtuigd? Bereken dan uw lease maandprijs online of kom langs in onze showroom in Roermond. Ons team van specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies.

ASSORTIMENT AANHANGWAGENS

Bij Mooren in Roermond kunt u alle soorten aanhangwagens leasen. Al deze aanhangwagens kunnen ook nog worden uitgerust met tal van opties en accessoires, zoals: een huif, voorrek, vlakzeil, loofrekken of een oprijpakket. Stel uw aanhangwagen zelf samen via de configurator op onze website.

OPEN AANHANGWAGEN LEASEN

Plateau aanhangwagen of bakwagen leasen? Kom langs bij Mooren Machines.

GESLOTEN AANHANGERS LEASEN

Bij ons kunt u alle dichte aanhangers van het merk HAPERT kopen of leasen. Het assortiment gesloten aanhangwagens bestaat uit; koelaanhangers, bagagewagens, bloemwagens, verkoopwagens en marktwagens.

TRANSPORTER LEASEN

Ons assortiment transporter aanhangwagens bestaat uit machinetransporters, motortrailers, autoambulances en allround (kantelbare) transporters.

KIPPER LEASEN

Ook voor het leasen van een kiepaanhanger bent u bij Mooren aan het juiste adres. Zo hebben wij onder andere 3-zijdige kippers en achterwaartse kippers in ons assortiment.