Mooren Machines BV
Mooren Machines BVOfficial Hapert Dealer

Aanhangwagens

ASSORTIMENT AANHANGERS VAN MOOREN MACHINES

Mooren Machines beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aanhangwagens voor de landbouw, tuin & park en industrie. Op onze bedrijfslocatie in Roermond vindt u open en gesloten aanhangers in allerlei soorten, maten en gewichten. Denk bijvoorbeeld aan kippers, plateauwagens, bakwagens, autoambulances, machinetransporters, multitransporters en verkoopwagens van het sterke merk HAPERT.

WIJ LEVEREN OOK PAARDENTRAILERS

Naast topkwaliteit aanhangers leveren wij ook paardentrailers, tractoren, machines en maaiers van de beste merken. En we hebben steevast de beste aanhangwagen acties. Zoekt u juist een goed onderhouden occasion in de regio Roermond? Mooren Machines heeft ook een ruim aanbod van tweedehands aanhangwagens. Door het bieden van een totaalaanbod en maatwerkoplossingen weten zowel professionals als consumenten ons al sinds 1993 te vinden.

HAPERT AANHANGWAGEN DEALER ROERMOND

Mooren Machines is uw officiële HAPERT aanhangwagen dealer voor de regio Roermond. Dit merk bouwt de sterkste aanhangwagens van Europa. Elk model voldoet dan ook aan onze hoge kwaliteitseisen. Het assortiment van HAPERT bestaat uit de volgende soorten aanhangers:

  • AZURE - bakwagens en plateauwagens
  • COBALT - kippers
  • INDIGO - autoambulances en transporters
  • SAPPHIRE - gesloten aanhangwagens
  • BASIC - bakwagens, plateauwagens en bagagewagens

Als Official HAPERT Dealer kunnen we alle modellen tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Benieuwd wat wij u kunnen bieden op het gebied van HAPERT aanhangwagens? Kom gerust een langs in onze showroom in Roermond. Wij staan klaar om u te adviseren.

PROFESSIONELE SERVICE VOOR AANHANGWAGENS

Ook voor al uw aanhangwagen onderhoud gaat u natuurlijk naar Mooren Machines in Roermond. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en zorgen voor het beste onderhoud, zodat stilstand van uw aanhanger, trailer of machine tot een minimum wordt beperkt. Wij kunnen ook uw aanhangwagen, trailer of machine ophalen voor reparatie of onderhoud. Na de reparatie- of onderhoudsbeurt leveren we deze ook weer bij u af.

AANHANGER REPARATIE OP LOCATIE

Mooren Machines verzorgt ook snelle aanhanger reparaties op locatie in de regio Roermond en ver daarbuiten. Onze monteurs beschikken namelijk over goed uitgeruste service-auto’s. Mocht een reparatie ter plekke niet uitvoerbaar zijn, dan verzorgen wij zelf het vervoer van uw aanhangwagen naar onze werkplaats in Roermond. Hier kunnen wij nagenoeg elke reparatie uitvoeren.