Mooren Machines BV
Mooren Machines BVOfficial Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN IN ROERMOND

Al sinds 1993 staat Mooren Machines in de regio Roermond bekend als dé full-service leverancier van aanhangwagens, paardentrailers, tractoren, maaiers en diverse andere machines. Wij beschikken niet alleen over een zeer breed assortiment, maar voeren ook uitsluitend de beste merken. Zo kunt u bij ons in Roermond een aanhangwagen van HAPERT kopen. Dit merk bouwt de meest betrouwbare aanhangers in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. Daarnaast heeft Mooren Machines ook diverse paardentrailers van het merk Careliner te koop staan. Ook dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit, stabiliteit en comfort.

MOOREN MACHINES LEVERT ALLE HAPERT AANHANGWAGENS

Mooren Machines is uw officiële dealer voor de regio Roermond en verkoopt dan ook alle aanhangwagens van HAPERT. Zoekt u een robuuste bakwagen of plateauwagen voor particulier gebruik? Of wilt u een duurzame kipper of autoambulance zakelijk inzetten? Of bent u juist van plan om een professionele gesloten aanhangwagen te kopen? Wat uw transportbehoefte ook is: binnen het assortiment van HAPERT vindt u gegarandeerd een aanhanger of trailer, die hier perfect op aansluit.

PROFITEER VAN DE BESTE AANHANGER ACTIES

Mooren Machines heeft daarnaast ook regelmatig aantrekkelijke acties lopen. Dit betekent voor u dat u kunt profiteren van een flinke korting op uw aanhangwagen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de beste kortingsacties voor uiteenlopende HAPERT aanhangwagens. Maar ook voor een scherpe paardentrailer actie bent u bij ons aan het juiste adres! Loop gewoon eens een keer binnen in de showroom in Roermond. Wij informeren u graag over alle actuele acties op onze aanhangers en paardentrailers. 

WIJ VERKOPEN OOK TWEEDEHANDS AANHANGWAGENS

Vindt u de prijs van een nieuwe aanhangwagen wat aan de hoge kant? Dan kunt u ervoor kiezen om een scherp geprijsde occasion te kopen. Mooren Machines heeft in Roermond ook diverse tweedehands aanhangwagens van HAPERT en andere merken te koop staan. Al onze occasions worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden en deze gebruikte aanhangers zijn uiteraard ook in uitstekende conditie. Want ook op uw occasion wilt u elke dag kunnen vertrouwen. Kies er daarom voor om een tweedehands aanhanger bij Mooren Machines in Roermond te kopen.